Lei Jonsborg

Merk av dagene du ønsker å leie Jonsborg på i kalenderen og fyll ut skjemaet nedenfor. Betalingsinformasjon blir sendt til e-postadressen som oppgis.

Vi kjører faste visninger hver torsdag mellom kl. 18:00 og 19:00 i høysesong 24.05 t.o.m. 27.09.2018. De som skal leie Jonsborg påfølgende helg må hente nøkkel i samme tidsrom – torsdag mellom kl. 17:30 og 18:30. 

Ved salg av alkohol er leietager ansvarlig for å søke Trondheim kommune om ambulerende skjenkebevilling. Vi gjør oppmerksom på at vi opererer med 30 års aldergrense ved leie. Det leies kun ut for 2 år frem i tid (reservasjoner for 2020 åpnes den 01.01.2018). En bekreftelse på godkjent reservasjon vil bli sendt pr. e-post når betaling er mottatt iht. betalingsfristen på 10 dager fra bestillingsdato. Dersom leiesummen ikke er betalt innen fristen opphører reservasjonen og dagen/e åpnes for andre. Leietaker plikter å sette seg inn i Leievilkårene før bestilling av Jonsborg og har ved bestilling akseptert disse som bindende.

Det er totalforbud mot enhver form for fyrverkeri på Jonsborg. All aktivitet skal være avsluttet senest kl. 02:00 og leietaker oppfordres av hensyn til Jonsborgs naboer til å begrense utvendig støy under sine arrangementer.

 

Laster kalender…

– Tilgjengelig
 
– Reservert
 
– Avventer behandling

Fornavn og etternavn*:

Telefon*:

Epost:

Type arrangement*:

Spesielle ønsker eller spørsmål?:

captcha